Promotiematerialen

Om nieuwe leden te werven, de naamsbekendheid van de handbalverenigingen en onze handbalsport te vergroten heeft het NHV verschillende handbalpromotiematerialen ontwikkeld. De prijzen voor de pakketten zijn inclusief BTW, verzend- en behandelkosten. Je kunt de pakketten bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat binnen 1 week het pakket op het opgegeven adres bezorgd wordt. 


Je kunt kiezen uit:

Het Handbal-promotiepakket
Een compleet promotiepakket om optimaal jouw handbalvereniging en onze handbalsport te promoten. Het pakket bestaat uit 100 handbalflyers, 100 handbalstickers, 5 gehandicaptenhandbalflyers, 50 handbal-spelregelflyers, 50 uitnodigingskaarten “kom je ook handballen?”, 2 handbalspreekbeurtposters, 2 Beach Handballflyers, 1 jeugdspelregelboekje. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van flyers, stickers en posters.

Prijs: € 35,-

Het Jeugdhandbal-promotiepakket
Het promotiepakket dat speciaal opgesteld is voor de kinderen die voor het eerst in aanraking komen met handbal. Het is een perfect ondersteunend promotiepakket voor bijvoorbeeld handbalgymlessen, handbalinstuiven en handbalschooltoernooien. Het pakket bestaat uit 50 handbalflyers, 50 handbalstickers, 50 handbal spelregelflyers, 50 uitnodigingskaarten “kom je ook handballen?”, 2 spreekbeurtposters en 3 verschillende handbal kleurplaten. Klik hier voor de spelregelflyer.

Prijs: € 15,- 

Het G-handbal-promotiepakket
Speciaal voor de handbalverenigingen die willen gaan starten met Gehandicaptenhandbal is er een promotiepakket samengesteld bestaande uit 10 G-handbalflyers, een stappenplan, 1 G-handbalpromotie DVD, 3 G-handbalflyers (gewoon doen!). Klik hier voor de flyer. Klik hier voor de flyer 'gewoon doen'.

Prijs: GRATIS

100 Handbalflyers
Ter aanvulling van één van de bovenstaande promotiepakketten, of om als extra te hebben, heeft het NHV pakketjes van 100 Handbalflyers gemaakt. Erg handig om uit te delen bij scholen in jouw buurt om jouw handbalvereniging en onze handbalsport te promoten. Klik hier voor een voorbeeld.

Prijs: € 5,-

100 Spelregelflyers
Ter aanvulling van één van de bovenstaande promotiepakketten, of om als extra te hebben, heeft het NHV pakketjes van 100 spelregelflyers gemaakt. Erg handig om uit te delen bij scholen in jouw buurt om jouw handbalvereniging en onze handbalsport te promoten. Klik hier voor een voorbeeld.

Prijs: € 5,-

100 Handbalstickers
Ter aanvulling van één van de bovenstaande promotiepakketten of om als extra te hebben, heeft het NHV pakketjes van 100 Handbalstickers gemaakt. Erg handig om uit te delen bij scholen in jouw buurt om jouw handbalvereniging en onze handbalsport te promoten. Klik hier, hier en hier voor voorbeelden van de sticker.

Prijs: € 5,-

100 Uitnodigingskaarten "Kom je ook handballen?"
Deze uitnodigingskaarten kunnen door de jeugdleden van de vereniging worden uitgedeeld aan vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast zijn ook deze kaarten ook goed te gebruiken bij een promotieactiviteit van de vereniging. Klik hier voor de flyer. En klik hier voor de flyer met Handy en Ballo.

Prijs: € 5,-

Het Handbal-spreekbeurtpakket
Kinderen kunnen ook bij het NHV een gratis spreekbeurtpakket aanvragen.
Klik hier voor meer informatie.

Posters
Je hebt de keuze uit de volgende posters:
Lois Abbingh
Estavana Polman
Nycke Groot
Tess Wester
Poster Luc Steins

Prijs: €2,- per stuk, 20 stuks €35,-, 50 stuks €75,-

Informatieblad F- E- D-jeugd
Kinderen tot en met 12 jaar spelen handbal op een andere manier dan het volwassen handbal. De regels zijn per categorie aangepast om het spel beter te laten aansluiten bij de belevingswereld en bewegingsdrang van de kinderen. Plezier en veelzijdig bewegen staan centraal. De verschillende speelwijzen in F-, E- en D- jeugd werken stap voor stap richting het volwassen handbalspel. 
Informatieblad F-jeugd
Informatieblad E-jeugd
Informatieblad D-jeugd

Per informatieblad 10 gratis.

Kleurplaten
Klik hier voor de NHV Handy en Ballo kleurplaten. 

Felicitatiekaarten
Deze felicitatiekaart is speciaal gemaakt voor het werven van jongens. De kaart kan ingezet worden bij het feliciteren van jongens en ze daarbij een 'cadeau' aan te bieden vanuit de vereniging, zoals gratis trainingen. 

Prijs: 10 voor €2,-

Oorkondes
Klik onderstaande voor de NHV Handy en Ballo oorkondes.
oorkonde 1 
oorkonde 2
oorkonde 3 

 
Klik hier voor het bestelformulier.